Spelers APB krijgen korting bij aanschaf MMO Global Agenda | Gamer.nl

Spelers APB krijgen korting bij aanschaf MMO Global Agenda | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers krijgen dertig procent korting op het spel door de promotiecode 'LongLiveShooterMMOs' in te voeren op de officiële website van Global Agenda, wat neerkomt op 15,75 euro. De actie geldt tot 30 september.

Todd Harris, executive producer van Global Agenda, zegt in een verklaring dat de laatste paar jaar moelijk zijn geweest voor veel fans van het shooter-MMO-genre. "Verschillende innovatieve titels met geweldige communities hebben het niet gered, terwijl zij mensen bij elkaar probeerden de brengen die van snelle actie en het intense tempo van een schietspel houden, maar ook van de proge ie van personages en de volharding die MMO's bieden. Vandaag rouwen we om onze meest recente gevallen collega, APB. [...] We eren hun inspanning en innovatie en rouwen erg om de sluiting van het spel", aldus Harris. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou