Spelen als Darth Vader en Dogmeat dankzij Fallout 4-mods | Gamer.nl

Spelen als Darth Vader en Dogmeat dankzij Fallout 4-mods | Gamer.nl

Er is een mod online verschenen die het mogelijk maakt om als Dogmeat te spelen in Fallout 4. Daarnaast heeft een YouTube-gebruiker een video gemaakt waarin vijf verschillende Star Wars-mods voor de game worden gecombineerd. 

Met de Be The Dog-mod kunnen spelers, zoals de titel doet denken, als de hond Dogmeat spelen. Als viervoeter is het mogelijk om twee standaard bijtaanvallen en twee krachtige aanvallen uit te voeren. Het merendeel van het spel is prima te spelen met deze mod. Er zijn nog wel een aantal bugs die de ontwikkelaar wil oplo en.

De YouTuber Cosmic Contrarian heeft vijf verschillende Star Wars-mods gebruikt om een epische strijd tu en Luke Skywalker en Darth Vader af te beelden. Het gevecht speelt zich af op het hoofdkwartier van de Brotherhood of Steel. Alle gebruikte mods staan genoemd in de omschrijving van de video.

Eigenaars van de pc-versie van Fallout 4 kunnen nu de mods installeren. Bethesda heeft beloofd ondersteuning voor mods op PlayStation 4 en Xbox One uit te brengen nadat drie geplande dlc-pakketten in april allemaal zijn uitgebracht.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou