Speelduur geanimeerde Witcher-film gelekt

Speelduur geanimeerde Witcher-film gelekt

The Witcher: Nightmare of the Wolf duurt 1 uur en 21 minuten. Dat merkte een Portugese Netflix-gebruiker op (via href="https://redanianintelligence.com/2021/01/23/recapping-the-latest-on-the-witcher-nightmare-of-the-wolf-anime-spinoff/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Redanian Intel</a>).

Ook op de Nederlandse Netflix-pagina is de speelduur van de film toegevoegd, met een beschrijving die hint naar 'een grote bedreiging voor The Continent'. Waar de serie exact over gaat is nog onduidelijk. Bronnen van Redanian Intel melden dat de film het verhaal van Vesemir volgt, de mentor van Geralt of Rivia uit de boeken en de meest recente game, The Witcher 3.

Verder is aan de beschrijving toegevoegd dat het gaat om een tweedimensionale geanimeerde film. Het Koreaanse Studio Mir, bekend van onder andere The Legend of Korra, verzorgt de animaties. De serie wordt geschreven door Beau De Mayo, die de derde aflevering van het eerste seizoen en tweede aflevering van The Witcher schreef.

Een releasedatum voor The Witcher: Nightmare of the Wolf is onbekend.

Dit bericht bekijken op Instagram

-

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoe meer media in het Witcher-universum duiken, hoe beter, al heb ik liever een serie dan een aparte film. Zo kan dat universum toch veel beter uitgediept worden. Een aantal langlopende reeksen zoals de "Avatar"-tekenfilms, dat zou ideaal zijn!

0
test

Ben vooral ook benieuwd naar het nieuwe seizoen van Witcher.

0

Aanbevolen voor jou