Speel samen lokale multiplayergames online op Steam

Speel samen lokale multiplayergames online op Steam

Steam heeft de bèta van Remote Play Together gelanceerd, waarmee men op Steam samen online lokale multiplayergames kan spelen.

Dat valt in een blogpost te lezen. Alle games die lokale co-op, lokale multiplayer of splitscreen-functionaliteiten ondersteunen, zouden moeten werken. Tot en met vier spelers kunnen meedoen zolang dat ook een optie is in de betreffende game, al zouden meer spelers in sommige gevallen ook een optie kunnen zijn.

Om mee te doen aan de bèta, moet men zich inschrijven voor de bètaversie van Steam en de meest recente versie downloaden. Vervolgens is het zaak om een spel met lokale multiplayerfuncties op te starten en een vriend uit te nodigen met Remote Play Together via Steam Overlay. Daarbij hoeft de andere speler de game niet in het bezit te hebben.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

In het bezig te hebben?

0
test

@pfipf0 bezit

0
test

@pfipf0 Thanks! Aangepast.

0

@MichelMusters Graag gedaan. Ik vind het altijd een beetje lullig om een foutje in de tekst te melden. Is daar een betere manier voor?

0

Ik vroeg me af welke games dit zou kunnen helpen, de blog post heeft er een linkje voor: https://store.steampowered.com/search/?category2=44 Het is dus voornamelijk interessant om games te kunnen spelen met mensen die de game anders nooit zouden kopen - ik heb in het verleden ook wel eens games moeten giften voor die reden. Dit is wel een aardig en goedkoper alternatief.

0
test

@gimbal2 Hier hetzelfde inderdaad met dat giften. Er zijn ook local only multiplayer games die eigenlijk ook goed online zouden kunnen.

0

Aanbevolen voor jou