Speel elf tegen elf online in FIFA 11 | Gamer.nl

Speel elf tegen elf online in FIFA 11 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Gisteren maakte EA Sports tijdens zijn persconferentie op Gamescom bekend dat er een Be A Goalkeeper-modus in FIFA 11 zit, waarin spelers de doelman kunnen besturen. Nu is duidelijk geworden dat het hierdoor ook mogelijk is om met elf menselijke spelers een heel team te besturen. In FIFA 10 is twintig het maximale aantal spelers. 

"De fenomenale groei van online-gaming en de wens van onze fans om als doelman te spelen was de drijvende kracht achter deze innovatie voor FIFA 11", zegt Kaz Makita, uitvoerend producent van EA Sports FIFA. "Vrienden kunnen met elkaar spelen in hun topteams, waarbij alle elf virtuele spelers op het veld door mensen bestuurd worden. We hebben voetbal eindelijk nagebootst in de virtuele wereld."

FIFA 11 verschijnt op 30 september voor de Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PC, PlayStation 2, Nintendo DS en PSP.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou