Speel Anno 1800 de hele week gratis

Speel Anno 1800 de hele week gratis

Ter ere van gamescom 2019 is Anno 1800 de hele week gratis te spelen via Uplay op de pc tot en met 26 augustus.

Deze week krijgen spelers al de mogelijkheid om de nieuwe dag-en-nachtcyclus van Anno 1800 in actie te zien. Deze functie komt voor alle spelers als onderdeel van een gratis update op 10 september.

Eerder dit jaar, op 30 juli, kwam de eerste DLC van Anno 1800 uit, genaamd Sunken Treasures. De speler wordt op pad gestuurd om verloren scheepswrakken op te sporen na een hevige zeeslag. Om deze quest te kunnen doen moet de speler 700 artisans hebben, daarna opent de regio Cape Trelawney waar het gevecht heeft plaatsgevonden en waar de speler zal gaan zoeken naar de wrakken. Deze regio is drie keer groter dan het grootste eiland van Anno 1800.

Verder komen er nog twee DLC’s voor Anno 1800 aan, de eerst hiervan is Botanica. Bij Botanica kan de speler zijn/haar stad uitbreiden met een modulaire botanische tuin, waarbij de spelers ook items en beloningen kunnen verdienen. Aankomende winter zal de DLC The Passage verschijnen die het hoge noorden opent voor de spelers; overleef de kou en bouw je vloot luchtschepen.

De DLC’s zijn onderdeel van de Anno 1800 season pass, maar zijn ook los verkrijgbaar.

Lees hier onze review van Anno 1800.

Watch on YouTube
Anno 1800
Anno 1800
Anno 1800

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zo lang deze game zo gruwelijk duur BLIJFT komt ie er pas in wanneer alle DLC's uit zijn en er een keyseller de complete set goedkoop verkoopt.

0

@Battlestar28 €60,- is een prijs die al sinds de euro voor triple a titels betaald worden, Anno 1800 is geen uitzondering.

0
test

@GSNuke Het is gereleased in April. We zijn een half jaar verder en het kost nog evenveel. Daar gaat het me om. Meeste producten dalen in prijs.

0

@GSNuke Het is geen €60 maar €40,19 nu.

0

@Battlestar28 Het spel is 33% afgeprijsd in de Uplay store, dus €40,19 nu. Edit: typo

0
test

Wel apart hoe alle DLC ongeveer al te zien zijn, allemaal al half af ipv in de base game? *tinfoil hat off* Bij het laatste btw, als je goed kijkt zie je citizens lopen in 1fps haha.

0

Aanbevolen voor jou