Chileense speedrunner zet nieuw wereldrecord in Mortal Kombat 3

Chileense speedrunner zet nieuw wereldrecord in Mortal Kombat 3

Youtuber href="https://www.youtube.com/channel/UCPSdrNudxL-onMNRW2mNa3w" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">Parallax </a>heeft er ruim vier uur over gedaan, maar aan het einde van zijn poging wist hij het wereldrecord van Mortal Kombat 3 in handen te nemen. Hij speelde de vechtgame in vier minuten en vierendertig seconden uit, zo’n drie seconden sneller dan de vorige titelhouder.

Om te kunnen kwalificeren moeten aan een aantal eisen worden voldaan. De speler moet de Master-toren zo snel mogelijk voltooien, met welk personage maakt niet uit. De tijd begint pas te tikken zodra de toren is geselecteerd en eindigt wanneer de speler Shao Kahn verslaat. Parallax heeft uiteindelijk het record verbroken met Kabal en heeft er dus vier minuten en vierendertig seconden over gedaan.

Het lijkt erop dat hij het record heeft weten te behalen door de CPU goed te kunnen anticiperen en bijna altijd de eerste klap uit te delen. Daarna spint hij zijn tegenstander en gebruikt hij veel dezelfde aanval van Kabal.

Bekijk hieronder de video, de speedrun start om4:40:59.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sick. Ik had er wel iets meer van verwacht qua combo's, maar goed, alsnog knap.

0

Aanbevolen voor jou