Speciale edities voor PlayStation 5 bevestigd

Speciale edities voor PlayStation 5 bevestigd

De PlayStation 5 gaat verschillende special editions krijgen. Dat heeft Matt McLaurin, de vice president van UX (user experience) design bij PlayStation, bevestigd.

De next gen-console van Sony werd afgelopen vrijdag na lang wachten onthuld. De reacties op het design van de PlayStation 5 waren gemengd, de één vond het geweldig en de andere vond het meer op een modem lijken. McLaurin heeft nu bevestigd op LinkedIn dat er meerdere kleurvariaties en special editions van de PlayStation 5 gaan uitkomen. “De PS5 is zelfs meer te customizen dan elke andere console ooit!” zegt hij. “Je zult zeker speciale edities gaan zien. Deze hardware is ook aanpasbaar op manieren die eerdere generaties consoles niet waren. Je kunt rekenen op speciale edities die er nog mooier uitzien dan de standaard versie. Maatwerk met speciale edities gaat verder dan ooit tevoren. Voor iedereen is er een speciale editie te vinden. ”

Op de speciale edities moeten fans wel iets langer wachten. Mclaurin zegt dat de witte versie als enige beschikbaar is tijdens de lancering. De PlayStation 5 moet ergens dit najaar uitgaan komen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Welke speciale edities en kleurvariaties er in de maak zijn is ook nog niet aangekondigd.

 
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Je moet dus die witte platen kunnen vervangen bijvoorbeeld, net zoals dit bij de Xbox 360 kon destijds? Tja, ik geef wat consoles betreft niet zo om uiterlijk, al is ie roze met schattige beertjes er op. (Okay er zullen grenzen zijn haha) Ik game er op, en misschien wat extra functies zoals Netflix en zo, maar verder...

0
test

Had liever gezien dat hij gelijk in het zwart te verkrijgen was maar gelukkig zal ik meer naar het scherm kijken dan naar de console zelf

0

Aanbevolen voor jou