Spec Ops: The Line komt eind juni | Gamer.nl

Spec Ops: The Line komt eind juni | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers die de game pre-orderen bij aangesloten winkelketens krijgen het zogenaamde FUBAR-pakket, waarmee zij verschillende multiplayervoordeeltjes krijgen. Mensen met een pre-order verdienen in het eerste weekend twee keer zoveel ervaringspunten en krijgen een vrijgespeelde AK-47 met rang één. Hiernaast is er toegang tot de Officer-kla e die verschillende team-gebaseerde voordelen oplevert en zijn er verschillende exclusieve acce oires om personages aan te kleden.

Spec Ops: The Line speelt zich af rond de door zandstormen verwoeste stad Dubai. Hier moet de speler met een militaire eenheid afrekenen met plunderaars en op zoek gaan naar een vermist geraakte legereenheid. De nadruk in de game moet liggen op het nemen van emotioneel zwaarwegende besli ingen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou