Soulcalibur V krijgt 3 DLC-pakketten | Gamer.nl

Soulcalibur V krijgt 3 DLC-pakketten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ieder pakket kost 160 Microsoft-punten of 1,99 euro. De muzieknummers zijn ook los verkrijgbaar voor 80 Microsoft-punten of 0,99 euro. De eerste uitbreiding verschijnt op de dag van lancering, 3 februari, en bevat negen "exotische" kledingstukken en acce oires, waaronder bikini's, vleugels en gezichtsverf. Daarnaast is muziek van Soul Blade en Soulcalibur bijgevoegd.

De tweede uitbreiding verschijnt op 14 februari en bevat op zijn beurt negen "beangstigende" aanpa ingen voor personages, in de vorm van kimono's en dierenhoofden. De tweede DLC heeft muziek uit Soulcalibur II en III. De derde DLC, die op 28 februari uitkomt, krijgt negen "exclusieve" toevoegingen aan de uitrusting van personages. Dit zijn onder meer maskers, gezichtsverf, camouflage en schedels. De muziek in deze DLC is afkomstig uit Soulcalibur IV en Soulcalibur: Broken Destiny. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou