Sora komt naar Super Smash Bros. Ultimate

Sora komt naar Super Smash Bros. Ultimate

Sora uit Kingdom Hearts is de nieuwe en laatste vechter die aan Super Smash Bros. Ultimate wordt toegevoegd. Dat heeft Nintendo bekendgemaakt in een livestream.

In een veertig minuten durende livestream deed Masahiro Sakurai het personage uit de doeken. Ook liet hij uitgebreid zien welke moves Sora voor je in petto heeft. Het laatste personage komt uit op 19 oktober. Nintendo onthulde ook de laatste Mii-kostuums. Je kunt je Mii binnenkort verkleden als Octoling en Judd uit Splatoon en Doom Slayer. Deze kostuums komen een dagje eerder uit, op 18 oktober. 

Drie en een half jaar geleden werd de eerste presentatie over Super Smash Bros. Ultimate. En dit was de laatste. De video is hieronder terug te kijken. 

Watch on YouTube


Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Called it! :) Toch weer een reden voor mij om smash brothers af te stoffen.

0
test

@warcryptic Helderziend:)

0

En dit zou de moeite waard zijn voor alle gamers.. Kingdom Hearts is nou niet echt bepaald een blockbuster.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@MikkelR1 ik wou het net zeggen. Er waren in mijn ogen echt wel betere fighters te kiezen. Persoonlijk had ik de Teenage mutant ninja turtles liever gehad. En zelfs Jago van Killer instinct, scorpion of sub zero of een Master Chief had ik nog eerder begrepen.

0

@MikkelR1 precies, ik geef geen flikker om kingdoms hearts en het is eigenlijk maar vreemd dat ze denken dat iedereen deze karakter kent of een leuke toevoeging vindt

0
test

@Ziminar Het was het meest aangevraagde karakter, dus nee, het is niet vreemd. Dat JIJ er geen flikker om geeft is dan gewoon pech voor jou, helaas.

0

Aanbevolen voor jou