Sony zet Rick en Morty in voor PlayStation 5-advertentie

Sony zet Rick en Morty in voor PlayStation 5-advertentie

Sony heeft gisteren een nieuwe PlayStation 5-reclame uitgebracht met tekenfilmfiguren Rick en Morty in de hoofdrol.

De Adult Swim-advertentie is geheel in de stijl van de gelijknamige tekenfilmreeks gemaakt, waarbij Morty probeert de features van de PlayStation 5 uit te leggen terwijl Rick het geld dat ze hebben gekregen voor de opnames van de reclame telt.

De PlayStation 5 kwam vorige week uit in een aantal landen, waaronder de Verenigde Staten en Japan, en afgelopen donderdag in de rest van de wereld, waaronder Europa. Alleen een gedeelte van de mensen die een pre-order hebben geplaatst, konden donderdag een exemplaren ontvangen. In winkels kan de console niet gevonden worden.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuke reclame. Maar waarom reclame maken voor een product dat nergens te koop is en waarvan het niet bekend is wanneer deze weer te koop zal zijn?

0
test

@Rachid.H Sony creëert schaarste terwijl deze eigenlijk niet bestaat, zoals gewoonlijk 🙄

0
test

@TommyVercetti wat een bullshit. Sony creeert geen schaarste, probleem zit em gewoon in dat de fabrieken die de chips moeten bakken volgeboekt zijn en minder hebben kunnen produceren dan verwacht door corona.

0
test

Tegenwoordig lijkt iets nieuws kopen alsof je aan de loterij meedoet. En je voelt je alsof je iets gewonnen hebt als je het thuis aankrijgt, terwijl je er eigenlijk gewoon voor betaald hebt 😭🤣. Ik weet niet of ik hiermee moet lachen of om moet huilen

0

Aanbevolen voor jou