Sony wil Venom-regisseur voor Uncharted-film

Sony wil Venom-regisseur voor Uncharted-film

Sony Pictures wil Ruben Fleischer, de regisseur van Venom, inzetten als regisseur voor de Uncharted-verfilming.

Dat claimt Deadline. Zij zeggen gehoord te hebben dat Fleischer de topkandidaat is om Travis Knight als regisseur te vervangen. Naast Venom regisseert Fleisher ook het aankomende Zombieland: Double Tap.

Vorige maand bracht Deadline al het gerucht dat Travis Knight de rol als regisseur van de Uncharted-film naast zich neer zou leggen. Dat bleek uiteindelijk te kloppen.

De Uncharted-film werd al in 2014 aangekondigd. Afgelopen zomer vertrok de vijfde regisseur, Dan Trachtenberg, en werd Travis Knight ingeschakeld. Vorig jaar werd gemeld dat de film eind 2020 in de bioscoop moet draaien, maar dat lijkt nu zeer onwaarschijnlijk.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

6 regisseurs die opstappen bij je film dat voorspelt natuurlijk niet veel goeds. Er is iets goed mis daar

0
test

@fonsrutte De Netflix docureeks "The Movies That Made Us" heeft mij geleerd dat veel blockbusters een rumoerige start hadden of bijna niet van de grond kwamen. Maar dit is natuurlijk niet best, hopelijk komt het nog goed met deze film!

0
test

@El Ninjo james bond heeft elke keer een rot start met geld problemen en toch doen ze goeie zaken als ie eenmaal uit is.

0
test

@fonsrutte Het opstappen is niet altijd vanwege verschil van mening geweest, maar bij de laatste 2 was het vanwege problemen met hun agenda omdat ze ook al andere commitments hadden en vanwege het steeds later worden van de opnames gaf dat dus conflicten en moesten ze dus stoppen omdat ze met die andere films verder moesten.. Maar wat mij betreft gaat de hele Tom Holland versie de vuilnisbak in, zit zelf echt niet te wachten op een 'teen' uncharted of dus weer een vorm van origin story.. Nope, gewoon net als de 1e indiana jones, ergens in het midden van zijn leven..

0

Euhm, het aankomende Zombieland: Double Tap? Die film is afgelopen jaar al gereleased. Die heb ik in Oktober in de bioscoop gezien.

0

Aanbevolen voor jou