Sony wil PSP-games naar NGP krijgen | Gamer.nl

Sony wil PSP-games naar NGP krijgen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Alle PSP-software kan worden geëmuleerd op de NGP, maar sommige PSP-games zijn alleen verkrijgbaar op UMD-discs, een medium waar de NGP geen gebruik van maakt. In plaats van de UMD-discs maakt de NGP gebruik van speciale kaartjes met flash-geheugen. Op deze kaartjes staan games, maar ook kunnen savegames en downloadbare content hierop opgeslagen worden. Ook PSP-games kunnen volgens Kaz Hirai op deze flashkaartjes worden verkocht.

Bovendien is het dus mogelijk om games te downloaden voor de NGP. Consumenten die games op hun PSP of PSPgo hebben gedownload, kunnen deze opnieuw downloaden op hun NGP, mits zij niet al aan de downloadlimiet zitten die wordt gesteld in de voorwaarden van het PlayStation Network.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou