Sony wil grote PlayStation-franchises naar mobiel brengen

Sony wil grote PlayStation-franchises naar mobiel brengen

Sony is van plan grote PlayStation-franchises naar mobiele platformen te brengen. Dat blijkt uit een href="https://boards.greenhouse.io/sonyinteractiveentertainmentplaystation/jobs/3051283" rel="noopener noreferrer" target="_blank">vacature </a>voor head of mobile bij het bedrijf.

"Als head of mobile bezit en ontwikkel je een mobielegamestrategie voor PlayStation Studios en help je bij het bouwen van een fundament voor toekomstige kansen", luidt de omschrijving. 

"Je leidt alle aspecten van de uitbreiding van onze game-ontwikkeling van consoles en pc's naar mobiel en livediensten, met een focus op het succesvol implementeren van Sony's populairste franchises op mobiel. Je bent ook verantwoordelijk voor het bouwen en schalen van een team van mobiele topmannen en fungeert als hoofd van deze nieuwe afdeling binnen PlayStation Studios."

Andere details onthullen dat de kandidaat mobiele games die al in ontwikkeling zijn zal beheren en zal overleggen met PlayStation Studios voor een planning van drie tot vijf jaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Logisch, want ze hebben ook wel door dat consoles aan zijn laatste loodjes bezig zijn, verwacht dat er na de PS5 nog 1 losse console zal komen, maar daarna is her afgelopen met dedicated consoles.

0

@SuperDre Volgens mij las ik dat ook ten tijden van de PS3. PS4 zou de laatste zijn, mobiel overwint alles. Intussen zijn we aanbeland in een tijdperk waar gamers fotorealistische graphics willen hebben op 120hz en tenminste 4k resolutie... dat is OF streaming, OF een gruwelijke bak ijzer.

0

Aanbevolen voor jou