Sony werkt met Deadpool-schrijvers aan Twisted Metal-serie

Sony werkt met Deadpool-schrijvers aan Twisted Metal-serie

Sony Pictures werkt samen met de schrijvers van de Deadpool-films aan een serie gebaseerd op Twisted Metal.

Dat meldt Variety. Het gaat om een live-action serie. Rhett Reese en Paul Wernick werkten eerder aan de Deadpool-films en Zombieland en zouden als executive producers aangesteld zijn. Cobrai Kai-producent Michael Jonathan zou ook betrokken zijn bij de ontwikkeling van de serie.

Asas Qizilbash, hoofd van PlayStation Productions, bevestigde de informatie aan Variety. "Twisted Metal is een van de meest geliefde PlayStation-franchises. We vinden het geweldig om met zo'n goed team deze iconische game tot leven te wekken voor de fans."

Volgens Variety draait de serie om een buitenstaander met een grote mond die een mysterieus pakketje over een post-apocalyptisch landschap moet vervoeren om zo kans te maken op een beter leven. Hij krijgt hulp van een schietgrage autodief terwijl hij allerlei gewelddadige stropers tegen het lijf loopt, waaronder een gestoorde clown die in een ijstruck rondrijdt. Laatstgenoemde is logischerwijs het Twisted Metal-personage Sweet Tooth.

Twisted Metal is niet de enige gameverfilming waar Sony aan werkt. Zo maakt HBO een serie gebaseerd op The Last of Us, schittert Tom Holland in een bioscoopfilm gebaseerd op Uncharted en maakt Sony een Metal Gear Solid-film met Oscaar Isaac als Solid Snake.

Twisted Metal

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Is dat bevestigt die metal gear solid film. Echt lame, wel een film maar geen nieuwe game :(

0

Aanbevolen voor jou