Sony werkt aan Star Wars MMO voor de hele familie | Gamer.nl

Sony werkt aan Star Wars MMO voor de hele familie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Clone Wars Adventures zal de meest authentieke en toegankelijke Clone Wars-ervaring voor kinderen en families worden", meldt Mary Bihr van LucasArts. Clone Wars Adventures wordt losjes gebaseerd op Sony Online Entertainment's populaire MMO-game Free Realms.

In Clone Wars Adventures kan de speler genieten van verschillende mini-games en gevechten voeren in starfighters. Ook zijn er puzzels op te lo en met behulp van droids en is er een tower defence game, waarin spelers door gevechttorens te bouwen vijanden de doorgang moeten beletten. Spelers kunnen de game gratis spelen of een maandelijks abonnement nemen waardoor men toegang heeft tot meer content. Star Wars: Clone Wars Adventures wordt naar verwachting in de herfst op PC uitgebracht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou