Sony versterkt juridische team in strijd tegen piraterij | Gamer.nl

Sony versterkt juridische team in strijd tegen piraterij | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sony zoekt naar een senior bedrijfsadvocaat die minimaal tien jaar juridische ervaring heeft met copyright en handelsmerken en drie jaar ervaring met antipiraterij en merkbescherming. Ook is er een functie voor een senior paralegal, een juridisch medewerker die de advocaat dient te ondersteunen.

De nieuwe advocaat is "verantwoordelijk voor het jaarlijks analyseren en beoordelen van de antipiraterijbehoeften van Sony Computer Entertainment America". Hij of zij zal samen met twee andere advocaten een antipiraterijprogramma moeten ontwikkelen en implementeren in samenwerking met andere antipiraterij-organisaties.

Gekraakt

Sinds de beveiliging van de PlayStation 3 is gekraakt door George Hotz, ook bekend als Geohot, probeert Sony de schade via juridische stappen te beperken. Zo heeft het bedrijf hacker Hotz aangeklaagd in een civiele procedure. Ook bant Sony gehackte PS3's van het PlayStation Network.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou