Sony verlengt Welcome Back-actie | Gamer.nl

Sony verlengt Welcome Back-actie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sony besloot de einddatum van het Welcome Back-initiatief op te schorten, omdat meerdere PlayStation-gebruikers in de veronderstelling waren gisteren nog de hele dag te hebben om gebruik te maken van de speciale actie. De uitgever maakte  er echter kort na middernacht al een eind aan, waardoor zij niet meer in de mogelijkheid waren om een maand PlayStation Plus te activeren of twee gratis games te downloaden. 

Het Welcome Back-pakket geeft PlayStation 3- en PlayStation Portable-gebruikers de keuze uit een aantal games, waarvan zij er twee gratis mogen downloaden. Ook kunnen zij zonder betaling een maand gebruikmaken van de PlayStation Plus-dienst, die kortingen biedt op downloadbare titels en eveneens maandelijks met een aantal gratis games komt. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou