Sony: 'Uncharted-film en The Last of Us-serie zijn nog maar het begin'

Sony: 'Uncharted-film en The Last of Us-serie zijn nog maar het begin'

Sony is van plan om naast de Uncharted-verfilming en de The Last of Us-serie nog veel meer gamefranchises te verfilmen.

Dat liet Sony Interactive Entertainment-CEO Jim Ryan weten tijdens Sony's CES 2021-presentatie. "We kijken er naar uit om enkele van de beste PlayStation-franchises naar media als film en televisie te brengen", zo begon hij. "Dat zie je dit jaar met de nieuwe Tom Holland-film, Uncharted, gebaseerd op onze iconische adventuregames. En The Last of Us - een ruige, emotionele reis - komt naar HBO."

Hij vervolgt: "Dit is nog maar het begin van de expansie van onze verhaalvertelling naar nieuwe media en een groter publiek. Sony is een creatief entertainmentbedrijf, en entertainment is nog nooit zo belangrijk geweest."

Het lijkt er op dat Sony dus nog veel meer verfilmingen in de planning heeft. Eind vorig jaar liet Sony Pictures-CEO Tony Vinciquerra al weten dat het bedrijf drie films en zeven televisieseries gebaseerd op gamefranchises in ontwikkeling heeft. Om welke franchises het gaat is nog niet bekend.

De Uncharted-film, met Tom Holland in de rol van een jonge Nathan Drake, moet op 16 juli 2021 uitkomen. De HBO-serie gebaseerd op The Last of Us heeft nog geen releasedatum. De serie werd vorig jaar aangekondigd. Tot slot is bekend dat Sony Pictures samen met Hivemind Productions en Square Enix werkt aan een live-action serie gebaseerd op Final Fantasy 14.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik hoor heel veel (vaak) over Sony’s verfilm plannen maar zie er maar erg weinig van. Misschien is het beter als ze eerst eens wat laten zien dan nog ambitieuzer voor de dag te komen.

0

Aanbevolen voor jou