Sony sluit servers voor diverse Naughty Dog-games

Sony sluit servers voor diverse Naughty Dog-games

Sony sluit later dit jaar de servers voor drie Naughty Dog-games, zo heeft het bedrijf aangekondigd.

Het gaat om de servers van drie PlayStation 3-games: The Last of Us, Uncharted 2 en Uncharted 3. De servers gaan op 3 september 2019 dicht, wat betekent dat mensen vanaf dan niet meer de multiplayermodi van deze games kunnen spelen.

Als vriendelijk gebaar kunnen alle spelers van de games tot 3 september alle multiplayer-dlc van deze games gratis downloaden. Tot 3 september kan iedereen dus nog losgaan met de modi.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch een treurig lot voor deze AAA-games.. Is er nergens een plekkie in een datapark welke ze hiervoor kunnen reserveren? Last of Us is pas 6 jaar oud.

0
test

@kleinekoosjer Het is enkel maar voor de PS3 hoor. Ik ken niemand die nog op een PS3 speelt, dus dat ze deze sluiten moet geen probleem zijn. Daarnaast ben ik zelf ook eigenaar van TLOU en Uncharted en heb ik nog nooit de multiplayer gespeelt. Enkel de single player is belangrijk voor die games.

0
test

@Inforza speel nog dagelijks op ps3, dus hoi nu ken je d'r één haha XD bij uncharted ben ik 't deels met je eens. Bij TLOU totaal niet, gezien de multi-player een eigen verhaal had en, voor mij, dus net zo belangrijk was als de single-player:) heb ze ook op ps4 daar niet van, maar bedoel meer dat sommige mensen wel degelijk balen. En als je ze nooit gespeeld hebt zoals je zelf zegt, hoe weet je dan of ze belangrijk waren of niet? 🤔

0
test

@Inforza Die laatste zin van je is jou mening. Ik heb de MP van Uncharted 2 toentertijd met enige regelmaat gespeeld en erg veel plezier aan beleefd.

0
test

@Inforza tja, dan ken jij niet veel mensen, want ik ken er wel, inclusief mijzelf. Maar ik ben wel met je eens dat bij deze games de single player gedeelte toch het belangrijkst is, en als DIE niet meer te spelen zouden zijn, dan was ik wel heel erg pissig op Sony geweest en had geeist dat ze een update moesten uitbrengen waarbij de verbinding met de servers niet meer nodig zouden zijn.

0
test

Of ze geven nog een update waardoor je zelf een game kan hosten. Je weet wel vroeger zoals LAN enzo.

0

@LordLuc Dat is wel echt een plus punt van Nintendo. Ze gooien altijd vrij vroeg hun servers eruit. Maar je kan in ieder geval door middel van local play op de Switch toch nog Mario Kart of Smash (met vrienden) spelen zelfs als de servers eruit zijn.

0
test

@Quintex Maar dat zijn dan ook games die niet echt een server nodig hebben , en op hun oudere hardware is dat wel anders.. Switch (huidige generatie Ninentodo) vergelijken met de PS3(vorige generatie Sony) is niet echt zinvol dan.

0

@LordLuc Hoe vaak is dat gebeurd in de laatste jaren? Ik durf er naar te raden dat het op 1 hand te tellen is... misschien zelfs wel 0 keer. PS4 re-releases daarentegen.

0

Aanbevolen voor jou