Sony San Diego 'breidt bestaande franchise uit'

Sony San Diego 'breidt bestaande franchise uit'

Sony's nieuwe San Diego-studio werkt aan een actie-adventuregame die een bestaande franchise uitbreidt. Dat blijkt uit een beschrijving op LinkedIn van ex-studiohoofd Micheal Mumbauer.

In een beschrijving van zijn carrière zegt Mumbauer:

"Zijn laatste prestatie is het bouwen van een gloednieuw, sterren-AAA-actie-adventure-ontwikkeleam voor PlayStation. Gevestigd in San Diego en gebruikmakend van eigen engine-technologie is dit team samengesteld om bestaande franchises uit de breiden en nieuwe verhalen voor de volgende generatie spelers te maken."

Ook is op zijn profiel onder het kopje 'uitgelicht' een

Watch on YouTube

over Uncharted 5 van YouTuber RobinGaming te vinden, zo merkt IGN op. Gebruikers op LinkedIn selecteren links naar dergelijke artikelen en video's zelf.

Er wordt al langer gespeculeerd dat Sony's nieuwe San Diego-studio - die officieel nog geen naam heeft - werkt aan een nieuwe Uncharted-game. Zo zoekt Sony al sinds 2018 werknemers voor een actie-adventuregame.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Achja, zolang het maar een leuk avontuur wordt, ben nog steeds pas halverwege nummertje 2 (ps3)

0
test

Uiteraard verwelkom ik een nieuw deel in de Uncharted series. Het blijft een van mijn favoriete game series, maar ik weet niet wat ik moet vinden van een Uncharted game die niet uit de hoge hoed van Naughty Dog komt. Ik hoop maar dat dat goed zal gaan.

0

Aanbevolen voor jou