Sony probeert gelekte The Last of Us: Part 2-filmpjes tegen te gaan

Sony probeert gelekte The Last of Us: Part 2-filmpjes tegen te gaan

De afgelopen dagen is er gameplay van The Last of Us: Part 2 op internet verschenen, en Sony probeert dit nu zoveel mogelijk tegen te gaan.

Er zijn de afgelopen dagen diverse korte gameplayfilmpjes van het spel verschenen. Zo was er in een filmpje te zien hoe Ellie en Dina op hun paarden door de sneeuw rijden en een gesprek houden. Ook was er een filmpje verschenen waarin een korte minigame te zien was waarin Ellie op haar gitaar speelt.

De video's die op YouTube stonden, zijn nu offline gehaald. Een van de filmpjes is op privé gezet, maar het andere filmpje heeft een copyright claim van Sony Interactive Entertainment LLC gekregen. Sony zit ondertussen achter diverse andere plekken op het internet aan waar de filmpjes worden gehost. Het is niet bekend hoe gameplayclips van het spel zijn uitgelekt.

The Last of Us: Part 2 had oorspronkelijk eind mei op PlayStation 4 moeten verschijnen, maar eerder deze week werd het spel voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dit vanwege de logistieke en commerciële problemen die komen kijken bij het lanceren van een game tijdens de coronacrisis. Wanneer het spel nu uitkomt, is niet bekend.

The last of us 2
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze hadden ook een voorbeeld kunnen nemen aan ff7 en gewoon eerder release dan de datum. Denk dat de game al gedrukt is.

0
test

@hulstpower de game is nog niet eens af.

0
test

@poklaan Het iw gewoon af hoor ze verplaatsen het puur door corona gedoe

0
test

@niqomipa ja eens. Snap ook niet waarom ze dit gedaan hebben, hadden gewoon de 10de aan kunnen houden als release datum dan hadden alle winkels voorraad binnen en konden ze uitleveren. Ik heb er zelf wel geprofiteerd, besteld bij bol voor 60, normaal koop ik digitaal. Enige die ik daarmee heb is Sony nu geloof ik.. het zij zo.

0
test

@nicster sony nintendo xbox krijgen aktijd iets van zeg masr 25 procent of het nou psn of disc is. Als je de game in de store koopt verdiend de winkel er nog wat aan. Anders alleen sony en square in dit geval.

0

Aanbevolen voor jou