Sony: 'Pre-orders PlayStation 5 hadden soepeler gekund'

Sony: 'Pre-orders PlayStation 5 hadden soepeler gekund'

Op Twitter biedt Sony haar excuses aan voor hoe de pre-orders van de PlayStation 5 zijn verlopen.

"Laten we eerlijk zijn: PS5 pre-orders hadden veel soepeler gekund" zegt het bedrijf. "We bieden daar onze oprechte excuses voor aan.

In de komende paar dagen stellen we meer PS5-consoles beschikbaar om te pre-orderen - winkels zullen meer details bekendmaken. En meer consoles worden gedurende dit najaar beschikbaar gesteld."

Sony refereert daarmee naar het feit dat de console plotseling te koop was bij verschillende winkels na de afgelopen PlayStation 5 Showcase, ondanks dat het bedrijf aangaf dat de pre-orderdatum 'geen verrassing' zou worden. Ook blijken sommige winkels te veel consoles te hebben verkocht, waardoor klanten ze mogelijk niet op lancering krijgen.

Marcel schreef deze week over de PlayStation 5-pre-orders in zijn column.

De PlayStation 5 verschijnt op 19 november. De All-Digital Edition kost 399 euro en de diskversie 499 euro.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat geeft de burger moed

0

Het is toch veelste vroeg om zo een apparaat in huis te halen, wat ik gezien heb is niet echt wow next gen stuff, vandaar ook bij deze PS de 18 games oa die je er bij kan krijgen met PS+ Ik ben er nog steeds van overtuigd dat ze een jaar te vroeg komen met deze apparaten.

0
test

@Pascal08 over 2 tot 3 jaar krijgen we vast weer pro versies van beide consoles.

0

@darkmanwls Dat weet ik wel zeker. Maar ik vraag me dan af als ik naar de specs kijk en de line up games die niet uitblinken. Waarom knallen ze niet een console vol met de nieuwste hardware zodat je een echt monster hebt en breng dan 2 versies uit de versie die je nu uitbrengt voor de betaalbare, en een monster van ca.12 a 1500e die mee kan met de huidige dikke pc’s. Geloof mij dat deze dikke consoles over de toonbanken zullen vliegen. Competitie gaming is een ding op dit moment en met zo een PS5 controller en apparaat zijn ze daar niet echt heel bijster in vind ik zelf. Tot nu toe vind ik het een beetje slap allemaal, niet dat ik ze niet ga kopen 😅 Maar het is mwah op dit moment imo.

0

Aanbevolen voor jou