Sony overwoog prijs van PS5-games nog verder te verhogen

Sony overwoog prijs van PS5-games nog verder te verhogen

Sony overwoog de adviesprijs van PlayStation 5-games naar verluidt nog verder te verhogen.

Dat blijkt uit een rapport van Bloomberg.Volgens het rapport hebben een aantal uitgevers gespeeld met het idee om de adviesprijs van PlayStation 5-games verder te verhogen. De adviesprijs staat momenteel op 80 euro en Europa en 70 dollar in de VS.

Sony gaf eerder aan dat de prijsstandaard van AAA-games 79,99 euro is in Europa, maar dit had dus hoger kunnen uitvallen. De techgigant gaf destijds ook aan dat de prijs lager kan uitvallen wanneer een game minder content bevat. Dit verklaart de adviesprijs van 60 euro van Spider-Man: Miles Morales.

Sony deed even geleden ook de prijzen van diverse PS5-accessoires uit de doeken. De DualSense-controller kost 69,99 euro, terwijl een oplaadstation voor twee controllers 29,99 euro kost. De Media-afstandsbediening kost 29,99 euro, de Pulse 3D draadloze headset met 3D-audio ondersteuning 99,99 euro en de HD-camera 59,99 euro.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Stem met je portemenee. Ook die digital only console boicotten ( https://www.youtube.com/results?search_query=REASONS+YOU+SHOULD+NOT+BUY+A+DIGITAL+ONLY+CONSOLE ) Als ik m`n post wil editten qua hoofdletters krijg ik : "Post is a duplicate, please edit your post"

0
test

@kr1z ik heb me eigen ook voorgenomen voor een normale game (limited of special editions uitgesloten) dat ik niet meer betaal dan 60 euro. Als we iets hebben gekeerd is dat games erg snel al in prijs gaan of kunnen dalen fisiek en digitaal. Dan zal het straks no sale is no sales worden

0

@kr1z Niks digital only boycotten we willen niet allemaal 100 discs waar krassen op komen :) Prijzen op 80eu is wel belachelijk voor disc games, als je voor de psn store gaat dan weet je dat je flink gaat betalen dat is exact waarom er 2 keuzes zijn 1 voor de digitale liefhebber en 1 voor de verzamelaar of toch wel ouderwetse manier. Digitaal is de toekomst je kan beter meegaan dan erover zeuren want het gebeurd hoe dan ook en je kan ook game share natuurlijk.

0
test

@inkmasteryPS4 Jij rekent zeker ook niet meer in guldens ;)

0
test

Die nieuwe prijzen vind ik al duur zat. Zelfs met sales tax meegenomen betalen ze in de VS weer meer als wij.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou