Sony onthult lanceertrailer Spider-Man: Miles Morales

Sony onthult lanceertrailer Spider-Man: Miles Morales

Sony en Insomniac Games hebben de lanceertrailer van Spider-Man: Miles Morales uitgebracht.

In de beelden is kort te zien hoe Peter Parker New York verlaat en Miles op zichzelf aangewezen is om de bewoners te beschermen. Ook komt de slechterik van de game in beeld en wordt er gehint naar de ramp die dreigt voor de stad.

Spider-Man: Miles Morales verschijnt op 12 november voor PlayStation 4 en op 19 november voor PlayStation 5, tegelijk met de console. Vorige week gaf Ron de game een 9 en concludeerde hij:

"Marvel’s Spider-Man: Miles Morales doet niet veel verrassends ten opzichte van zijn voorganger. Het mag óók geen verrassing heten dat dit een hele goede game is, die je vanwege de heerlijke graphics, het uitstekende verhaal en de vloeiende speelwijze absoluut met je PlayStation 5 moet kopen."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver gamer is aantal jaar geleden gestopt met het forum, ik weet niet hoe of wat. Of het nu ruzie was intern tussen moderators etc. Anyway Liquidbunny had toen een hoop members weg gekaapt, inclusief mijzelf. Volgens mij was het een lang verhaal, wat nooit duidelijk was. Anyway gamer forum liep leeg en ging uiteindelijk dood/offline. Oh wow zie net dat ik al 15 jaar geregistreerd sta hier. Lol

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou