Sony onthult lanceerperiodes Horizon, Ratchet & Clank en Gran Turismo 7

Sony onthult lanceerperiodes Horizon, Ratchet & Clank en Gran Turismo 7

In een nieuwe trailer voor de PlayStation 5 geeft Sony aan voor wanneer Horizon Forbidden West, Ratchet & Clank: Rift Apart en Gran Turismo gepland staan om te verschijnen.

Volgens de trailer verschijnen zowel Ratchet & Clank: Rift Apart als Gran Turismo 7 in de eerste helft van 2021. Vermoedelijk komt Ratchet & Clank eerder uit, aangezien Insomniac Games tijdens Gamescom aangaf dat de game in de 'lanceerperiode' verschijnt, waar er voor Gran Turismo 7 nog geen release-informatie bekend was.

Horizon Forbidden West zou in de tweede helft van volgend jaar moeten verschijnen. Guerrilla Games maakte eerder enkel bekend dat de game gepland staat voor 2021.

Voor 2021 staat ook een vervolg op God of War uit 2018 bekend. Daarvoor is nog geen releaseperiode bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En dan hopen dat er volop PS5's beschikbaar zijn.

0

Ik geloof hier niets van. Ik verwacht dat ze dit alleen maar melden om nu te kunnen zeggen dat er 2021 een hoop aan komt in verband met d PS5 release. Ik heb het gevoel dat ze al donders goed weten dat dit projecten zijn die ze dankzij COVID niet op tijd af kunnen maken. Ratchet & Clank released ergens in 2021. Horizon, God of War 2 en GT7 gaan allemaal naar 2022. God of War 2 zou alleen maar kunnen als ze een Miles Moralisje doen.

0

@Ocat je glazenbol maakt overuren hè. Ik heb het volste vertrouwen erin dat ps5 de games gaan uitbrengen wanneer hun dat zeggen om de doodeenvoudige reden dat Sony geen slechte reputatie heeft mbt releasen. Dat God of war 2 geen Miles Morallisje wordt is ook al duidelijk omdat er namelijk eerst nog een add-on zal verschijnen van 1 maar ze hebben besloten om een volledig nieuw vervolg te maken omdat ze zoveel te nieuwe ideeën voor de game hadden.

0

@Ocat Haha, dat zijn allemaal wel hele wilde gokken. Ik hou soms van het internet, overal zie je mensen totale onzin uitkramen zonder enig bewijs en gebracht als feit. En dit wordt dan weer overgenomen door andere mensen die het zien als feit. Je hebt echt geen flauw idee hoe ver ze met die games zijn etc. En dan je laatste zin, wauw.

0

Aanbevolen voor jou