Sony onthult de PlayStation Plus-games van december | Gamer.nl

Sony onthult de PlayStation Plus-games van december | Gamer.nl

Sony heeft de PlayStation Plus-games van december officieel aangekondigd.

Gisteren lekten al twee games voor december uit, omdat PlayStation Rusland kort een trailer online had gezet, waar fans nog een screenshot van konden maken. het ging om de games Soma en Onrush, waarvan nu blijkt dat het ook daadwerkelijk de PlayStation Plus-games van december zijn voor PlayStation 4-bezitters.

Soma is een sci-fi horror-game en kwam uit in 2015. De game werd destijds ontwikkeld door Frictional Games, die ook verantwoordelijk was voor het maken van Amnesia. Onrush, ontwikkeld door Codemasters, werd op 5 juni van dit jaar uitgebracht, maar voldeed niet aan de verwachtingen. Ondertu en zijn veel werknemers bij de ontwikkelaar al ontslagen door de tegenvallende resultaten.

Daarnaast komt de platformer Iconoclasts naar Vita en PlayStation 4. Het spel heeft een Metroid-achtige stijl en een uitgebreid verhaal. Op de Vita komt ook het bejubelde spel Papers, Please uit. Hierin kruipen spelers in de huid van een immigratie-officier die werkt aan de grens bij Arstotzka, een ficties, communistisch land. Tot slot kunnen PlayStation 3-gamers aan de slag met de visual novel Steins;Gate en de side-scrolling shooter Steredenn.

De games zijn vanaf 4 december te downloaden voor PlayStation Plus-leden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou