Kill Strain komt in juli naar PlayStation 4 | Gamer.nl

Kill Strain komt in juli naar PlayStation 4 | Gamer.nl

Kill Strain komt op 12 juli uit voor PlayStation Plus-leden en een week later voor alle PS4-gamers. Dat heeft Sony via PlayStation Blog bekendgemaakt. Kill Strain is een asymmetrische multiplayershooter en komt exclusief naar PlayStation 4.

Kill Strain heeft volgens PlayStation Blog een aantal unieke aspecten die voor een compleet nieuwe ervaring gaan zorgen. De speler speelt met een team bestaande uit vier personen tegen een opponerend team. Vervolgens plaatst de game een derde team bestaande uit twee mutanten in hetzelfde spel. Zij kunnen op hun beurt andere spelers veranderen in mutanten. Op die manier worden spelers gedwongen om van team te wi elen.

Op het moment dat de basis van een menselijk team is verwoest eindigt het spel en wint het opponerende team. Wanneer iedereen is veranderd in een mutant of de tijd simpelweg om is 'wint' het mutantenteam.

Op 29 juni begint een Limited Acces-evenement voor Kill Strain dat duurt tot 3 juli. Spelers kunnen zich daarvoor aanmelden. Degenen die het tot level 20 weten te schoppen voor 5 juli ontvangen een exclusief Vanguard Vincent Skin voor de volledige game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou