Sony Online kondigt PlanetSide 2 aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

SOE gaf tijdens het evenement al enige informatie vrij over het vervolg op PlanetSide. Zo kunnen spelers kiezen uit drie facties: de Terran Republic, New Conglomerate en Vanu Sovereignty.

In de spelwereld van PlanetSide 2 heeft de Terran Republic de macht, de republiek probeert de wereld met militaire middelen te beschermen. De New Conglomerate bestaat uit rebellen die het regime van de Terran Republic omver willen werpen. De Vanu Sovereignty zijn vooral gericht op technologische vooruitgang, meldt Eurogamer.

PlanetSide 2 bevat onder meer gevechten met voertuigen en krijgt een nog nader te specificeren bèta. SOE laat weten dat het van plan is spelers van het eerste deel bij deze bèta te betrekken. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou