Sony omschrijft veranderingen in 5.50-update voor PlayStation 4-firmware | Gamer.nl

Sony omschrijft veranderingen in 5.50-update voor PlayStation 4-firmware | Gamer.nl

Sony vertelt in een href="https://blog.eu.playstation.com/2018/02/06/ps4-system-software-5-50-out-today-key-features-revealed/">post </a>welke exacte veranderingen worden doorgevoerd met de nieuwe 5.50-update voor de PlayStation 4-firmware.

In de nieuwe functie Play Time Management kunnen ouders, voogden of andere toezichthouders instellen hoe lang en wanneer een account kan worden gebruikt. Deze instellingen kunnen ook op een pc of tablet worden beheerd, door online in te loggen als manager. Wanneer een gekoppeld account de toegelaten speeltijd overschrijdt wordt er een notificatie gestuurd, zodat het spel kan worden opgeslagen en afgesloten.

Media has no description

Door een groeiende vraag vanuit PS4-gebruikers kan men nu ook wallpapers uploaden met behulp van een USB-apparaat. Tevens kan de achtergrond van jouw competitie teampagina worden aangepast met behulp van USB.

Verder krijgt het bibliotheekscherm een nieuw tabblad. Met de tab 'This PS4' kan worden getoond welke apps spelers hebben gekocht en geïnstalleerd. Deze feature maakt het handiger om games en apps te vinden die al wel zijn gekocht, maar nog niet zijn geïnstalleerd.

Daarnaast introduceert Sony ook nog supersampling zoals al eerder bekend is geworden. Meer vernieuwingen zijn te vinden in de blogpost over de update. Op dit moment is 5.50 nog in bèta. Inschrijving hiervoor is nog steeds mogelijk via de officiële PlayStation-website.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou