Sony-mascottes komen naar Street Fighter X Tekken | Gamer.nl

Sony-mascottes komen naar Street Fighter X Tekken | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sony heeft enkele in-game screenshots van de personages vrijgegeven. Toro, buiten Japan beter bekend als Sony Cat, verscheen al in meerdere PlayStation 3-games. Eerder maakte Sony bekend dat Cole MacGrath een speelbaar personage in de PS3- en Vita-versie van de game is. Cole MacGrath is het hoofdpersonage van de inFamous-serie.

Street Fighter X Tekken is een cro -over van Tekken personages naar het Street Fighter-universum. De game verschijnt volgend jaar voor Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation Vita. Ondertu en wordt ook gewerkt aan Tekken X Street Fighter, een game door Namco Bandai die de Street Fighter-personages naar het Tekken-universum brengt. Daarvan is nog nauwelijks iets bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou