Sony: 'LittleBigPlanet 2 is niet bevestigd' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Langeveld meldde in een promotievideo voor PlayStation Move dat LittleBigPlanet 2 geschikt zou zijn voor de nieuwe bewegingsgevoelige technologie van Sony. Sony heeft daar nu op gereageerd. "Zoals tijdens een demonstratie op de Games Developer Conference werd getoond, zal LittleBigPlanet als huidige game kunnen profiteren van de PlayStation Move. Dit is geen bevestiging van LittleBigPlanet 2 en we maken geen aankondigingen omtrent de LittleBigPlanet-franchise."

De PS3-game LittleBigPlanet laat spelers hun eigen levels bouwen en via internet met vrienden delen. Ook kunnen maximaal vier spelers de levels doorlopen met Sackboys, schattige poppetjes die ook zijn aan te pa en. Ontwikkelaar Media Molecule gaf eerder al aan onder geen beding een vervolg te willen maken. LittleBigPlanet verscheen vorig jaar wel op de PSP.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou