Sony lijkt productie van diverse PS4-modellen te stoppen

Sony lijkt productie van diverse PS4-modellen te stoppen

Het lijkt er op dat de productie van diverse PlayStation 4-modellen al is stopgezet in Japan.

Twitteraar Cheesemeister meldt dat minstens één Japanse retailer claimt dat er geen nieuwe exemplaren van bepaalde PS4-modellen meer binnenkomen. Het gaat om de 500 gb Glacier White, de 1 tb Jet Black, de 1 tb Glacier White, de 2 tb Jet Black en de PS4 Pro 1 tb Glacier White.

Sony heeft nog niet officieel aangekondigd dat de productie van deze modellen gestopt wordt in Japan of daarbuiten. Meestal is het echter wel een teken aan de wand wanneer een winkel meldt dat er geen nieuwe exemplaren binnenkomen.

Het lijkt er dan ook op dat Sony zich vooral wil richten op het leveren van PlayStation 5-consoles. Vooralsnog is wereldwijd de vraag sinds release van de nieuwe console in november groter dan het aanbod.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

waarschijnlijk heeft sony nog genoeg in omloop wat verkocht moet worden en ps4 heeft het niet heel goed gedaan in thuisland japan(vanwege dat japan meer handheld land is geworden) dus misschien de vooraad wat er nog is naar landen waar ze het misschien nog flink wat verkopen.

0
test

Ja ga maar gewoon ps5's maken. Mijn ps4 is beetje dood aan het gaan. Maarja een nieuwe ps5 is nergens te koop.

0
test

@GoofyZ3 Dat is niet helemaal waar er zijn er zat te koop online ;) , veel te duur alleen voor de meeste of je bent dom als je het er voor uit geeft.

0

Aanbevolen voor jou