Sony legt webdomein voor InFamous 2 vast | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het is niet de eerste keer dat er bewijs voor een opvolger opduikt. Eind 2009 had acteur David Sullivan op Twitter gemeld dat hij gevraagd was voor een tweede deel. Sullivan sprak de stem in van hoofdrolspeler Cole. Volgens andere geruchten zou de game al in 2010 moeten verschijnen en een multiplayermodus krijgen.

InFamous

InFamous draait om een enorme explosie die ervoor zorgt dat de stad Empire City wordt vernietigd. De stad is een grote chaos en de speler staat midden in deze chaos als Cole. Hij is na de ramp niet zo normaal meer, hij beschikt opeens over unieke krachten. Of Cole deze krachten gebruikt om mensen te helpen, of juist om ze kwaad te doen, dat is een keuze die de speler zelf moet maken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou