Sony legt handelsmerk voor Sunset Overdrive vast

Sony legt handelsmerk voor Sunset Overdrive vast

Sony Interactive Entertainment heeft een handelsmerk voor de Xbox One-game Sunset Overdrive vastgelegd.

Dat ontdekte Nibel. Hij deelde dit vervolgens op Twitter. Het handelsmerk werd in april dit jaar vastgelegd bij de United States Patent and Trademark Office.

Sunset Overdrive verscheen in 2014 op Xbox One en is vooralsnog alleen op Xbox-consoles en pc verkrijgbaar. Ontwikkelaar Insomniac Games - ook bekend van de Spider-Man-spellen - is inmiddels onderdeel van Sony. De rechten voor de game liggen zover bekend bij Insomniac en dus bij Sony.

Het is niet bekend of dit betekent dat Sony van plan is Sunset Overdrive op PlayStation-consoles uit te brengen. Wel is de regisseur van de game, Drew Murray, eerder dit jaar weer gaan werken bij Insomniac. Daarvoor werkte hij aan de nieuwe Perfect Dark-game bij Microsoft-studio The Initiative. Insomniac bracht eind vorig jaar Spider-Man: Miles Morales uit en werkt nu aan PS5-game Ratchet and Clank: Rift Apart, dat op 11 juni verschijnt.

Sunset Overdrive speelt zich af tijdens een uitbraak van zombies, maar bevat een luchtige toon. Spelers schieten er op los met bizarre wapens - een gebruikelijk element in Insomniac-games - en kunnen over allerlei rails glijden, wat het gevoel van skaten opwekt.

Sunset Overdrive

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lachen game hoor. Snap wel dat Sony hier iets mee wilt. Zonde dat wij hem waarschijnlijk kwijt zijn. Maar goed; je kan niet alles hebben.

0
test

Zakelijk begrijp ik sommige acties, als gamer (die niet van plan is om meerdere consoles te kopen) vind ik het altijd een beetje jammer. In dit geval - als Playstation peasant - hoop ik wel dat ze een remake/remaster uitbrengen (eindelijk de kans om hem te spelen!).

0

Aanbevolen voor jou