Sony kondigt Sackboy's Prehistoric Moves aan | Gamer.nl

Sony kondigt Sackboy's Prehistoric Moves aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het spel bevat tien levels, kan alleen coöperatief gespeeld worden en vereist een Move-controller en op zijn minst één DualShock-controller. De speler met de Move-controller kan schakelaars omzetten, obstakels uit de weg ruimen en platforms bedienen. De overige spelers besturen ieder een Sackboy en moeten het pad dat de Move-speler voor hen uitstippelt volgen. Sackboy's Prehistoric Moves is een volledig lo taande titel en kan dus zonder LittleBigPlanet 1 of 2 gespeeld worden.

Verder kondigde Sony aan dat het de bèta voor het spel gaat verlengen en dat een nieuwe lading PlayStation Plus-leden hier begin december een uitnodiging voor ontvangt. Ook verschijnt er 22 december een demo van het spel, die voor iedereen beschikbaar wordt. Het volledige spel verschijnt begin volgend jaar, op 21 januari.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou