Sony hint naar geheim project genaamd Emagon | Gamer.nl

Sony hint naar geheim project genaamd Emagon | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Op het Spaanse PlayStation Blog werd naar dit project gehint, al zou het om iets anders dan een game kunnen gaan. Wie Emagon namelijk omdraait, krijgt 'no game'. 

Volgens het PlayStation Blog is het project ter ere van de twintigste verjaardag van het merk PlayStation. Sony laat weten dat in Emagon "je acties voor het eerst echte consequenties hebben".

Op 5 december, in de nacht van vrijdag op zaterdag, zijn ook de Video Game Awards, waarop vaak nieuwe games en nieuwe trailers getoond worden. De avond erna is PlayStation Experience in Las Vegas, waar Sony zijn line-up van volgend jaar speelbaar stelt. Beide events worden verslagen op Gamer.nl.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou