Sony hernieuwt handelsmerk voor logo opgeheven studio Psygnosis

Sony hernieuwt handelsmerk voor logo opgeheven studio Psygnosis

Sony heeft eind vorig jaar het handelsmerk op het logo van de opgeheven studio Psygnosis en hernieuwd.

De Britse studio werd in 1984 opgericht en maakte vooral in de jaren 90 naam voor zichzelf met Lemmings en de WipEout-games. In 1993 werd de studio onderdeel van Sony en in 1999 werd de studio omgedoopt tot SCE Studio Liverpool. In 2012 sloot de ontwikkelaar zijn deuren.

Analist Roberto Serrano kwam er achter dat Sony het handelsmerk op het logo van de niet meer bestaande studio heeft vernieuwd. Hoewel dat op zichzelf niet uniek is, zorgt de timing er voor dat fans aan het speculeren zijn geslagen.

Vorig jaar kocht Sony namelijk ook Firesprite op. Die studio werd kort na het sluiten van SCE Studio Liverpool opgericht en bestaat voor een gedeelte uit voormalige werknemers. Fans speculeren nu dat Sony Firesprite wel hernoemen naar Psygnosis, al is dit niet bevestigd. Volgens geruchten werkt Firesprite aan een nieuwe Twisted Metal-game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

De artwork achter Psygnosis is dan ook tijdloos geweldig, vooral de box art was altijd een plaatje (letterlijk en figuurlijk). Bovenstaande logo is niet eens de beste versie van het logo, in de goede oude Amiga tijd was het nog veel beter. Het was gewoon een vreemde keuze om dat op te heffen, het heeft zo'n eigen smoel.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou