Sony geeft releaseperiodes van aankomende PlayStation 5-games

Sony geeft releaseperiodes van aankomende PlayStation 5-games

Sony toonde tijdens zijn digitale presentatie op CES 2021 een trailer met diverse PlayStation 5-games. Hierin werden releaseperiodes voor diverse games gegeven.

Aan het einde van de trailer worden in kleine letters diverse releaseperiodes voor aankomende games worden gegeven. Hitman 3 is niet opvallend - die game komt op 20 januari uit en in de trailer wordt dan ook gemeld dat de game deze maand uitkomt. Ook de releasedatum van Housemarque's Returnal was al bekend: 19 maart.

Het kleurrijke Kena: Bridge of Spirits moet in maart dit jaar uitkomen. Solar Ash Kingdom van de maker van Hyper Light Drifter verschijnt in juni en de stijlvol ogende adventure-rpg Little Devil Inside in juli. De nieuwe horrorgame van Shinji Mikami, Ghostwire: Tokyo, komt in oktober uit, net als de kattengame Stray.

De actie-platformer Ratchet and Clank: Rift Apart staat voor ergens dit jaar gepland, net als Guerrila Games' langverwachte Horizon Zero Dawn. Square Enix' Project Athia moet in januari 2022 uitkomen, terwijl Capcoms mysterieuze nieuwe IP Pragmata pas in 2023 verschijnt - het spel stond voorheen in 2022 gepland.

Watch on YouTube
 
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

is er ook een releaseperiode bekend voor de ps5 zelf?

0
test

@dakoota - zat te wachten op deze... haha

0
test

Ik vind het wel een hele slechte launch buiten de beschikbaarheid van de console zelf. Spiderman en demon souls klaar. Niks te gamen verders hahaha. 1e A titel die dan uit moet komen is Returnal 19 maart. Ik snap niet dat ze dan wachten met de ps5 tot er ook wat spellen uit komen. Echt slecht aanbod. Is meestal met launch maar tot nu toe ook niet veel bijzonders in het verschiet.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor ps4 had heel veel remasterd vond ik in begin wat gewoon ps3 versie was met een hogere resolutie. xbox had met launch wel wat games maar dat was het dan wel tot er wisseling van de wacht was en pas tegen het einde van xbox one kwamen er voor mij de echte toppers.

0
test

@Raxpherion niets te gamen is ook wel wat overdreven natuurlijk. Ik heb momenteel enorm lol met Immortals Fenyx Rising op de PS5 en daarnaast speel ik wat Planet Coaster. Beide games mogen dan geen PS5 exclusives zijn, maar er is genoeg beschikbaar, zeker met de backwards compatibility die prima werkt. Zo heb ik onlangs weer even Uncharted 4 opgestart en staat Overwatch inmiddels ook weer op de console (moet alleen nog wat potjes spelen :) )

0
test

@Godjira haha ja phoenix rising was super leuk. Ook klaar mee haha. Ik werk 4 dagen dus heb aardig wat vrije tijd. Al die plus games zijn ook super maar ook allemaal al uitgespeeld. Ik ben nooit zo van oude spellen weer opnieuw spelen. En ja de gebruikelijke mp spellen. Rocket , overwatch. Fortnite enzo af en toe erbij maar verders zie ik niet veel staan voor 1e helft dit jaar. Ik had gedacht dat te overbruggen met cyberpunk maar ja ....... 😂.

0

Aanbevolen voor jou