Sony: Firmware niet de oorzaak van problemen L.A Noire | Gamer.nl

Sony: Firmware niet de oorzaak van problemen L.A Noire | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Zoals met iedere release van een systeemupdate, zullen we onvermijdelijk te maken krijgen met een klein aantal gebruikers van wie de spelcomputer kapotgaat na het updaten van hun spelcomputer", legt Sony uit. Er is echter geen structureel probleem met de firmware en de problemen die Rockstar bespreekt op zijn website zijn het gevolg van een fout in de game, niet van een fout van de PlayStation 3-firmware, meent Sony.

De klantenservice van Rockstar Games schreef eerder vandaag dat oudere modellen van de PlayStation 3 vastlopen, zichzelf uitschakelen of in het ergste geval zelfs de geest geven. De klantenservice had hierover een bericht geplaatst op de website van L.A. Noire nadat verschillende gamers problemen zouden hebben ervaren tijdens het spelen van de game. Rockstar heeft alle verwijzingen naar firmware 3.61 inmiddels echter van zijn website verwijderd.

"Rockstar heeft zijn sectie voor veelgestelde vragen geüpdatet op dit punt en hebben toegegeven dat het een probleem is met hun nieuwste game L.A. Noire en bieden een tijdelijke oplo ing aan", zegt Sony. "Daarnaast moet ook opgemerkt worden dat het probleem met deze game niet alleen voorkomt op PlayStation 3, maar ook op [Xbox 360]."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou