Sony: 'Demon's Souls-remake komt niet naar pc of andere consoles'

Sony: 'Demon's Souls-remake komt niet naar pc of andere consoles'

Nadat er gisteravond verwarring ontstond, heeft Sony bevestigd dat de remake van Demon's Souls niet naar pc of andere consoles buiten PlayStation 5 komt.

Tijdens de PlayStation 5-presentatie gisteravond waren nieuwe gameplaybeelden van Demon's Souls te zien. De video verscheen daarnaast los online. In de kleine lettertjes in de video viel echter te lezen dat het spel een tijdelijke exclusieve game zou zijn en later ook naar pc en andere consoles kon komen.

Sony gaf in een statement aan Kotaku aan dat het om foutieve informatie ging. De trailer werd offline gehaald en vervangen door een nieuwe versie van de trailer zonder de tekst, die hieronder te bekijken is.

Demon's Souls komt gelijktijdig uit met de PlayStation 5 op 19 november.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sony: 'Demon's Souls-remake komt niet naar pc of andere consoles' .... In het eerste jaar...

0
test

@Smayo Dat zal Sony niet snel doen aangezien zij de IP bezitten.

0

gaaaap dit spel ken ik al! Beginnen ze nu alweer met de remake-spree :(

0
test

@-it- De fans vroegen hier al jaren om, daarom hebben ze t gedaan. Gaaaaap gaan ze nu weer beginnen met het zeiken over remakes? Koop t dan niet

0
test

@darkmanwls -it- is geen fan, van gaming iig.

0
test

@-it- Alle remakes over een kam scheren maakt het wel makkelijk ja. Ik bekijk het per product. Ik heb zelf nooit een ps3 gehad en wel alle andere From Software games gespeelt. Dus ik haal deze remake zoiezo in huis. Gta5 bijvoorbeeld kan me echt niks interesseren en ben ook enigsinds verbaast dat ze deze weer rereleasen i.p.v. dit met Red Dead 2 te doen, of te focussen op hun volgende titel. Vind ik dit zonde en irritant van Rockstar, persoonlijk JA! volmondig. Ga ik lopen zeiken dat ze dit doen? Nee, want ik verander er toch niks aan. Dat lukt zoiezo niet door de focus te leggen om collectief te klagen om forums. Net zoals het verhaal over mario, iedereen moet gewoon voor zichzelf bepalen of ze ergens plezier uit halen, ongeacht wat de discussie of controversie is. Al weten we dat mensen hier zo van houden tegenwoordig..... triest.

0
test

@-it- Snap het gezeik eigenlijk niet zo. Het gebeurd al jaren met films. Eerst op VHS, dan op dvd, vervolgens weer op blu-ray en dan op 4k blu-ray. Blijft een keuze om het spel wel of niet te kopen. Sommige Remakes hoeven van mij ook niet. Andere koop ik op dag 1 van de release of later.

0

Aanbevolen voor jou