Sony bevestigt een aantal games voor E3 2017 | Gamer.nl

Sony bevestigt een aantal games voor E3 2017 | Gamer.nl

Jim Ryan, hoofd van Sony Europa, heeft in een href="http://www.glixel.com/news/playstation-is-winning-but-what-next-w485683">interview met Glixel </a>een aantal games bevestigd die op de E3 getoond worden. Ook wijdde hij zich uit over waarom God of War een verandering onderging.

Ryan wist aan de website te vertellen dat God of War, Uncharted: The Lost Legacy, Spider-Man, Days Gone en Gran Turismo Sport getoond worden op de E3. Over eventuele verra ingen kon hij zich niet uitlaten, zoals een eventuele Bloodborne 2 of de nieuwe game van Sucker Punch.

Daarnaast legde hij uit waarom God of War geen pure hack 'n slash game meer wordt, maar een narratief gedreven adventuregame.

"Het is een franchise die historisch gezien slechter presteert in Europa. Hack 'n slash-games hebben de neiging om het niet zo goed te doen in Europa, dus het verhaal zal deze keer een groot verschil maken. Europese gamers houden van narratieve games. En Singstar."

Sony's persconferentie vindt plaats op dinsdag 13 juni op 03:00 uur Nederlandse tijd. Kijk hier voor alle E3-persconferenties.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou