Sonic the Hedgehog krijgt eigen Lego-set

Sonic the Hedgehog krijgt eigen Lego-set

Er komt een Lego-set gebaseerd op Sonic the Hedgehog uit.

Twee jaar geleden werd er een idee voor een Lego-set gebaseerd op Sonic aan Lego Ideas toegevoegd. Deze website van Lego Group laat mensen zelf ideeën voor sets uploaden. Wanneer meer dan 10.000 bezoekers het ook een goed idee vinden, overweegt men bij Lego om er een echte set van te maken. Dat is gebeurd met onderstaande Sega-set.

De set die als idee is aangedragen bevat Sonic, Doctor Robotnik en de Death Egg Robot. Daarnaast is er een gedeelte van de Green Hill Zone te zien. Al deze elementen komen uit diverse Sonic-games, maar de set lijkt gebaseerd op het in 2017 verschenen Sonic Mania. 

Dat het idee is goedgekeurd, betekent niet dat onderstaande set ook daadwerkelijk op deze manier wordt uitgebracht. Lego gaat nu na de goedkeuring aan de slag met eigen designers. Er is dan ook nog geen releasedatum of prijs bekend.

Sonic

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Niet echt nieuw een lego sonic set... https://www.amazon.com/Sonic-Hedgehog-Level-not-machine-specific/dp/B01IG33KF4

0
test

@bassie11 het sonic poppetje is bestaat al in lego dimensions ja. Maar dit is een echte lego set voor sonic dus wel nieuw

0

Sonic treedt wederom (lees: kopieert) in de voetsporen van Mario met deze legoset.

0
test

@WiiUser eigenlijk niet want sonic zat al jaren in lego dimensions dus er was al een sonic poppetje voordat er een mario lego set bestond.

0

Aanbevolen voor jou