Sonic Generations ook naar 3DS en PC | Gamer.nl

Sonic Generations ook naar 3DS en PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de presentatie werden de jaarlijkse financiële resultaten van het moederbedrijf behandeld. Hierin werden PC- en 3DS-versies van Sonic Generations genoemd, naast de al eerder aangekondigde Xbox 360- en PlayStation 3-versies. Volgens de presentatie staan alle versies van Sonic Generations gepland voor een release in de winter van 2011. 

Sonic Generations verschijnt gelijktijdig met het twintigjarige jubileum van de serie. Daarom zal het spel drie afzonderlijk definieerbare fases bevatten. Deze staan symbool voor de groei die Sonic in zijn twintigjarige bestaan heeft meegemaakt. Zodoende wordt er begonnen met tweedimensionale side-scrolling gameplay, gevolgd door de introductie van 3D en ten slotte moderne HD-graphics.

Herbouwd

Sega heeft levels uit voorgaande Sonic-games herbouwd in Sonic Generations, waar spelers in zowel 2D als 3D doorheen kunnen werken. Spelen in 2D of 3D heeft effect op de mogelijkheden die Sonic tot zijn beschikking heeft. Zo kunnen de spin-dash en spin-attacks uitgevoerd worden in 2D, en kan de speler in 3D gebruik maken van Sonic's homing-attack en boost-mogelijkheden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou