'Sonic Frontiers vormt hoeksteen voor toekomstige games

'Sonic Frontiers vormt hoeksteen voor toekomstige games

De opzet van Sonic Frontiers vormt de blauwdruk voor toekomstige Sonic-games.

Dat vertelt Takashi Iizuka, hoofd van het Sonic-team, in gesprek met Sector. "Net als met Sonic Adventure hebben we met Sonic Frontiers als doel om een game te maken die als hoeksteen fungeert voor toekomstige Sonic-games. Het is een gloednieuwe benadering voor de reeks, maar we zijn ons er ook bewust van geweest Sonics roots te eren, de game moet nog steeds als een Sonic-game voelen."

Volgens Iizuka gaat de invloed van Frontiers dan ook groot zijn. "Sonic naar een 3D-wereld brengen met Sonic Adventure was een van de meest uitdagende en belonende momenten. Ik geloof echt dat 2022 een nieuw bepalend moment is voor de reeks omdat we naar open zone platformgameplay gaan met Sonic Frontiers."

Sonic Frontiers komt is sinds 8 november uit voor pc, Xbox One, Xbox Series X en S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. De game bevat een open spelwereld, maar spelers stuiten geregeld op secties die aanvoelen als traditionelere Sonic-levels. 

Sonic Frontiers kreeg een 5,5 op Gamer.nl. "Sonic Frontiers maakt op werkelijk geen enkel vlak indruk. Achter het technische drama, de simpele puzzels en saaie combat zit wel iets van een blauwdruk voor een goede driedimensionale Sonic-game, maar dan moet je wel heel erg goed zoeken."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Moet zeggen dat ik de gedachte erachter wel begrijp en ik hoor ook veel positieve geluiden om me heen over de game. Vanuit gamer begrijp ik de kritiek overigens ook wel. Maar als ik zo om me heen hoor zou ik de game eerder op een 7,5 a 8 scoren

0
test

@Improv Nee je moet de game eerst een behoorlijke tijd zelf gespeeld hebben voordat je een cijfer kunt geven, niet op basis van meningen van anderen.

0

@Fr3nzy azijn gedronken? Je kan toch prima indrukken krijgen van anderen?

0
test

Ok tsja weet nog steeds niet wat ik nou van de game moet vinden.

0
test

@AgeQned Je hoeft er niets van te vinden, zeker niet als je het niet gespeeld hebt. En als je het wel gespeeld hebt, kun je er gewoon je eigen mening over hebben. Vind je het zelf wel een goede game? Prima, geniet er dan van en laat de rest maar klagen. Zo niet? Ook prima, dan laat je het voor wat het is.

0
test

@Robert-Frans Nou bedoel dus meer dat ik de game heb uitgespeeld maar bij zoveel dingen een dubbel gevoel heb ermee, dat ik nog steeds niet eruit ben als de game nou de goede kant of slechte kan is opgegaan. Ene dag vond ik het best leuk maar een andere dag dacht ik nee dat is helemaal niks.

0

Aanbevolen voor jou