Solos-modus toegevoegd aan Call of Duty: Warzone

Solos-modus toegevoegd aan Call of Duty: Warzone

Battle royale-shooter Call of Duty: Warzone heeft nu ook een Solos-modus.

Dat houdt in dat spelers ook in hun eentje het kunnen opnemen tegen andere spelers op het slagveld, en dus niet per se meer in teams hoeven te spelen. "Zie het als een free-for-all in een traditionele Call of Duty-game, maar dan op gigantische schaal", aldus Infinity Ward. Op de blog van Activision worden wat tips gegeven aan spelers.

De battle-royale game van de firstperson shooter-franchise kwam dinsdag officieel uit op verschillende platformen. In een aantal dagen gingen al zes miljoen spelers met de game aan de slag. Men kan met 150 mensen tegelijk spelen op een map, al wordt dit binnenkort verhoogd naar 200 mensen. Warzone is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En nu nog wachten op Duo's!

0

@MelvinChowder in combinatie met splitscreen :)

0
test

@Janzijnvader Dat zou het inderdaad helemaal afmaken :D

0
test

eindelijk, je kon al wel eerder in je eentje dan moest je auto fill uit zetten. je was dan wel in een nadeel omdat je dan wel tegen teams moet spelen die met 3 man sterk zijn. Ze kunnen ook elkaar reviven en verder gaan. Hoogste wat ik heb kunnen halen is 7de :D Ben benieuwd hoe hoog ik nu kom wanneer iedereen alleen is >: )

0

Aanbevolen voor jou