Solid Snake-stemacteur helpt mee aan Republique | Gamer.nl

Solid Snake-stemacteur helpt mee aan Republique | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hayter neemt de stem de leider van de revolutie op zich. Naast Hayter zal ook Jennifer Hale meewerken aan de game. Zij speelt in Metal Gear Solid Dr. Naomi Hunter en doet ook de stem van de vrouwelijke Shepard in Ma Effect.  In Republique speelt Hale The mentor, een mysterieus figuur  neemt de stem van The Mentor, een mysterieus figuur dat hoofdpersoon Hope goed kent.

Het Kickstarter-project voor Republique heeft alsdoel om 500.000 dollar op te halen. Momenteel is, met nog 7 dagen te gaan, ruim 218.000 dollar opgehaald. Meer dan 4800 mensen hebben gedoneerd. Bij een donatie van 10 dollar of meer krijgen zij de iOS-versie, bij een donatie van 15 dollar of meer ontvangen ze de game voor PC of Mac. Republique wordt ontwikkeld door Camouflaj, een team van ontwikkelaars die onder andere hebben gewerkt aan Fear, Metal Gear Solid en Halo.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou