Nieuwe titel van BioWare wordt mogelijk binnenkort onthuld | Gamer.nl

Nieuwe titel van BioWare wordt mogelijk binnenkort onthuld | Gamer.nl

Patrick Soderlund van EA heeft in een interview met GI.biz laten vallen dat BioWare binnenkort met informatie komt over hun nieuwe titel.

Zowel BioWare als EA hebben tot op heden nauwelijks details bekendgemaakt over de nieuwe titel. Eén van de makers droeg tijdens een de Game Developers Conference in San Francisco een shirt waarop de nieuwe titel stond afgebeeld. Dit viel echter niemand op. Wat voor soort game de nieuwe titel precies gaat zijn is daarom nog steeds een kwestie van gi en.

Binnenkort komt daar wellicht verandering in. Soderlund heeft namelijk laten vallen dat BioWare binnenkort meer informatie gaat prijsgeven. "We zijn heel erg open geweest over het feit dat BioWare op dit moment werkt aan een nieuwe titel en in de nabije toekomst kunnen we daarover gaan praten."

Volgens Soderlund werken andere teams op dit moment ook aan nieuwe titels. "Het gaat om de balans. We moeten ervoor zorgen de kwaliteit van grote titels als Battlefield, FIFA en Star Wars geoptimaliseerd zijn. Tegelijkertijd moeten we ook investeren in iets nieuws." BioWare werkt daarnaast ook aan Ma Effect: Andromeda.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou