SOCOM 4 uitgesteld tot volgend jaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“We zijn ons ervan bewust dat jullie ernaar uitkijken om dit jaar al SOCOM 4 te kunnen spelen, maar we willen geen half werk afleveren. Integendeel, we willen de beste en meest meeslepende SOCOM-game maken die mogelijk is en we gaan de extra tijd gebruiken om te zorgen dat die er ook gaat komen", zo staat in de brief aan de fans van de serie.

Het vierde deel in de SOCOM-serie zou oorspronkelijk in het vierde kwartaal van dit jaar uitgebracht worden en behoorde daarmee tot de veertig titels met PlayStation Move-ondersteuning die Sony dit jaar van plan is te lanceren. 

Tactisch

SOCOM 4: U.S. Navy SEALs is een tactische shooter, waarin het belangrijk is om op het goede moment de juiste orders te geven. De game speelt zich af in Zuidoost-Azië, waar een legereenheid een belangrijke waterweg heeft ingenomen en daarmee een bedreiging is geworden voor de wereldeconomie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou